Extra controle


Vorige week kwamen we met een rot gevoel en geschrokken thuis. Bijna een half jaar onderweg na de stamceltransplantatie, geen enkel verschijnsel van afstoting en dan ineens Graft versus Host aan mijn huid. En gelijk graad 3 (max is 4). Op de terugweg van het ziekenhuis langs de apotheek voor de prednison zodat ik er gelijk mee kan beginnen. We zijn zo bang dat het overslaat naar darmen/lever of longen. Hele week aan het anti-afstoringsmedicijn Neoral (2x300ml per dag) en 70mg prednison per dag. Dat is niet alleen nuttig om de afstoting te voorkomen, het geeft me ook meer energie. Ik loop meer en verder door het huis, over de parkeerplaats en gelukkig merk ik dat mijn spieren weer een beetje terug komen. Voordeel bij een nadeel, zeg maar.

Gisteren extra controle bij de hematoloog. Natuurlijk spannend. Het lijkt erop dat de uitslag aanzienlijk minder is geworden. Maar wat zal mijn Hb.doen? Die Neoral werkt ook een beetje als een rem op de productie van bloedcellen. Een verlaging van de 6.2 naar ergens in de 5 ligt voor de hand.
In het ziekenhuis word ik nog door Marjolein (en dit keer ook door mijn dochter Karin) rondgereden in de rolstoel. Die grote afstanden naar lab. en hematologie kan ik zeker nog niet lopen. Wel laten we voor het eerst (!) de rolstoel in de wachtkamer staan en wandel ik trots de spreekkamer in. Wat moet dat ook voor de hematoloog, die zo gevochten heeft om mijn leven te redden, een fantastisch gezicht zijn.

Hij bekijkt de uitslag (voornamelijk nog op mijn rug) en doet redelijk laconiek. Prima, ziet er goed uit en het lijkt onder controle. Dit komt vaker voor bij het afbouwen van de medicatie. Pffff. Dat is goed nieuws. En de waarde van het Hb (rode cellen) dan? 6.5. Wow zo hoog is hij in 3 jaar misschien 1 maal geweest. 
Trombocyten (bloedplaatjes)   174. Moet tussen 150-450 zijn. (op de IC heb ik 5 gehad)
Leucocyten (wit = weerstand)  4,5.  Moet tussen 4 en 10 zijn.

En nog meer goed nieuws. Nierfunctie is prima, leverfunctie is iets verbeterd.
Het beenmerg maakt altijd als eerste hele jonge cellen aan. Die heten reticulocyten. Het zijn cellen die zich later omvormen naar rode bloedlichaampjes. Het aantal van deze jonge cellen bepaalt de toekomstige hoeveelheid rode bloedcellen. Dit aantal wordt al maanden in de gaten gehouden en is de afgelopen week enorm gestegen naar 248. Mede hierdoor verwacht de hematoloog dat ik (voorlopig) geen bloedtransfusies meer nodig heb en dat ook mijn Hb. nog verder zal stijgen.
We besluiten om eerst de prednison af te bouwen. Deze week over op een dagelijkse hoeveelheid van 40mg. Pas als de prednison is gestopt, gaan we weer proberen de Neoral af te bouwen en dan maar hopen dat de afstoting weg blijft.
Tenslotte geeft de hematoloog wel aan dat de stijging van de waarden deels is ontstaan door het gebruik van de medicijnen, met name de prednison/ De trend is wel dat het heel duidelijk de goede kant op gaat. 

Griepprik.
Omdat ik in de doelgroep (kwetsbare mensen) val, heb ik een oproep gekregen voor de griepprik. Al 3 jaar raadt de hematoloog mij (en de rest van ons gezin) aan om deze te halen. Nu geeft hij wel aan dat door het gebruik van alle medicijnen er enige twijfel is over de werking van het vaccin bij mij. Desondanks benadrukt hij het belang van de inenting. Wederom wordt ook inenting van de huisgenoten aangeraden. We hadden al besloten de prik te laten zetten. Morgen gaat het gebeuren. 


5.092 gedachten over “Extra controle

 1. You have so many beautiful shots here! The musket firing is amazing, but so are the cannons and fence and barrels. I think people would want to buy framed prints as souvenirs when they visit the fort. Coaountrlatigns on your nomination! It’s well deserved.

 2. Meeen jag var inte långt ifrån, rättare sagt i Lima. Hade jag vetat skulle jag spana in och säga hej! Hoppas det gick bra för dig, eftersom det blåste rejält denna dag.

 3. Kimk….just DIED!!! that’s exactly what I want to see him do lol. I know he’s got it in him . He’s just gotta remember to keep the smoking sexy look on his face and not break down giggling rotfl….omg my heart just skipped numerous beats!!

 4. You at a loss for words? Not hardly. “We made history, we did not erase it.” With that one statement you said just about all that need be said. Now, put those words on a t-shirt with Obama’s picture above them, print up a bunch, find yourself a corner to hawk ‘em and see if you don’t make yourself some Christmas money (LOL).

 5. I just want to say I am beginner to blogging and absolutely savored your blog site. Most likely I’m want to bookmark your site . You really have exceptional well written articles. Thank you for sharing your website.

 6. You have the best body in a very clever and clear mind.Brilliant diet. The not eating after 6 is key because your metabolism slows down after 6 pm.Love, love the pic with your mum. What a treasure to have.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 7. Really trustworthy blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to email it to a few friends of mine that I know would enjoy reading..

 8. Yes yes yessity yes, that’s exactly what I was clumsily reaching for int he subterranean darkness of my current blah-state. Thank you for wording my fuzzy mental state so clearly so that I didn’t have to.

 9. Secondo me le scritte in simil-italiano dell'Alto Adige andrebbero in un concorso a parte. Non ho mai trovato un posto (albergo, ristorante, ufficio) in Alto Adige in cui non ci fosse almeno un errore di italiano. E alcuni se ne vantavano pure.Mandi

 10. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your blog? My blog is in the very same niche as yours and my users would truly benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!

 11. Thank you thank you! I’ve been mumbling in my head for a while now that it’s long over-due for me to balls up and do every single one of these steps – I just needed to see it in writing apparently to be convinced. Thanks!

 12. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content!. Thanks For Your article about YOU NEED TO MEET EMMA — Post Issuance Compliance .

 13. Olá Ico!Gostei da Corrida, e Rosberg cada vez mais demonstra ser um piloto de ponta!Por outro lado, fiquei com birra com o Barrichello. Gosto de suas declarações, e alem do mais, Massa tem tido opiniões maduras. A cada dia fico fã dele!Até mais…

 14. Bellissimo post Giovanna.L'immagine più bella della morte me l'ha sempre regalata Rilke (che mette in poesia l'eredità di Heidegger): morte come pienezza totale, frutto finale, maturo, che cade dall'albero e si dona. Ma una morte così non è per tutti. Una morte così bisogna coltivarla giorno per giorno senza sonnecchiare (compito mostruosamente arduo). "Essere per la morte" significa esattamente questo.

 15. Bonjour Pralong,Oui c’est la période idéale pour repiquer votre clématite.Il vous faut afin de bien la repiquer, la palisser. J’entends par là, la faire tenir sur un treillis par exemple. Veillez à planter le pied à l’ombre et la tête au soleil. (Si les deux sont au soleil, vous pouvez par exemple cacher le pied à l’aide d’une tuile).A bientôt !Laurent.

 16. I really felt this practice, Tanya. I worked with fear and courage. When I ignore my self-worth, I become afraid to shine on and hold myself back. Thanks for a great start to 2012!

 17. Hey – nice weblog, simply wanting around some blogs, seems a fairly good platform You Are using. I’m at the moment using Drupal for just a few of my sites however looking to change one in all them over to a platform very much the same to yours as a trial run. Something in particular you’d recommend about it?

 18. Davvero dei bei tagli di Madrid.Quando andai io, tornai a casa con tutt'altre foto, non più brutte o più belle, semplicemente molto diverse da queste.Questo ci suggerisce quanto la realtà oggettiva, probabilmente, non esiste ma è tutto filtrato dai nostri occhi. 😉

 19. Really trustworthy blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to email it to a few friends of mine that I know would enjoy reading..

 20. Kannst oder willst du die Frage vom tux nicht beantworten nicorola? Der Nutzen liegt bei den Musikern, da der Bekanntheitsgrad zunehmen dürfte.

 21. Inderdaad, op de verkiezingsdag vond ik het enigszins teleurstellend dat LP, waar ik op stemde, het niet heeft gehaald. Maar nu ben ik zo blij dat ik geen VVD heb gestemd.Dit regeerakkoord biedt mooie kansen voor LP. Waar moeten al die ontevreden VVD-stemmers naartoe. Misschien op de opinie pagina van de Telegraaf of een andere veel gelezen krant een artikel hierover.

 22. re also: high rise period I am an incredibly down to this planet girl that likes my son in addition to doing some numerous activities with your pet. but i here’s in need quite a few me ti find a date m married personals e. if someone could help me out with that it is great., Horny ebony women wants bi couples 12351 , zip 50489, 81387 hot fuck Hope Arizona

 23. ashenNekem a következők a tapasztalataim:1.Ha alapból láthatatlanként jelentkezek be, akkor OFFLINE-t mutat, azomban ha tegyük fel fellépek elérhetőként, majd kijelentkezés helyett láthatatlant nyomok, akkor már a weboldal rendesen kijelzi, hogy INVISIBLE.

 24. disse:I have an inspiration: begin to supply programs during how you really should produce articles or reviews which may be go through. As We have all understand a lot of information below highlighted, but your post just explained to me just what I need to to be aware of.

 25. When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I receive four emails with the same comment. There has to be a way you can remove me from that service? Thank you!

 26. ChloeJuly 14, 2010Castaway is going to be so cool. I cant wait till it starts. I saw some pics from filming and stuff on the Northway Productions/Westway Productions website and I thought the costumes are amazing. I was just wondering does Maia Mitchell stay on Castaway cause in the group photo on that website there is Lily, Josh, Gabe, Ryan, Emma, Zuke, Jarrah, Saskia and another girl?

 27. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 28. You are doing a great service by placing these songs.I wonder if you have the following song by Mukesh:Mane Yaad Phari Phari Aawe film Nasibdar (1950)It is one of the old favorites sung by him.Thanks.

 29. नथुलाल,ब्लॉग वर स्वागत. ग्यानीजी लक्षात राहिले कारण त्यांचा उल्लेख त्या काळी केवळ रबरस्टॅंप म्हणून केला जायचा वृत्तपत्रात. शेवटी शेवटी त्यांनी राजीव गांधींच्या विरोधात जायचे धाडस केले, पण ते तेवढ्यापुरतेच!आयपीओ च्या अ‍ॅमेंडमेंट बद्दल मी पण विसरलो होतो धन्यवाद..

 30. I’m really impressed along with your writing skills as smartly as with the layout in your weblog. Is that this a paid subject or did you customize it your self? Anyway stay up the excellent high quality writing, it’s rare to look a great blog like this one today..

 31. Na, én az áfonyás variációt készíteném el a közeljövőben. Mit ajánlanál az áfonya alá, hogy a rízs ne színeződjön el tőle, ne feketedjen meg a levétől? Vagy nem fog?tündi néni

 32. Na, talán most sikerül hozzászólnom!A “kedves családtag” istenien érezte magát BRUX-ban,a kényeztetés csúcsteljesítményét kapta! Az a kagyló, a cikóriasaláta na és persze az örök kedvenc a vadas…nyammmm!Ezt a tiramisu csodát is kérem!Majd karácsonykor a porosz fÅ‘várost lazítjuk vele, jó?

 33. Ugh.“I’ve always been a KU basketball and an MU football fan…”Lame.“Winning a 9th straight Big 12 title ”Factually incorrect.“Does the KU-MU series really matter?HELL YES, IT MATTERS. ”Agreed.

 34. Dzisiejszy twórca malarz przez swoje interpretuje otaczający go świat. Namalowane są śladem rozterek immanentnych artysty który szuka odpowiedzi na przeróżnego rodzaju pytania.

 35. Godmorgon Lördag! Ja Madickenfilmerna var och är en favorit, älskar inredningen, huset och kläderna ja hela atmosfären är ljuvlig. Så fint med dina advenstjärnor. Och nya Molly kollektionen var ju helt ljuvlig, nu måste jag nog köpa mig en snart :-)Jag har en Award till dig och din vackra blogg. Kika in på min sida. Kramis Paula

 36. Si seulement il y avait moins de racisme en France, des milliers de mères courages telles que Célestine ne seraient pas obligées de vivre dans des conditions terribles, et cela alors qu’elles sont Françaises comme vous et moi !

 37. I want to aplogize , that by uploading my pictures on Photobucket, i wasnt carefull, to the limit of 700×700 .. My pictures came out a bit diferent in size.. This means i am canceled? Pls , i would higlyapreciate an answer until the deadline.. too much work here;-((

 38. might have cars and drivers, but those on Chinese salaries mostly stuck to two-wheeled transport.  While our Chinese friends were improving their vehicles, we stuck to bikes.  They were  cheap, and mostly convenient.  In the center of cities the

 39. Si la patria nueva es la que le dieron un apartamento a un sr. que quedo huerfano a los 8 años y vivio en un cerro en un rancho con 6 hijitas y su esposa cuando lleven preso a ese ti`po por irresponsable y procrear 6 hijitas y llevar a su esposa a vivir peor que su desgracia dire hay una patria nueva personas cono ese sr, crean inestavilidad a una nacion y son problemas de seguridad de esta nacion preso deberia estar

 40. Oj, Jozek, Jozek! Panienka nAJÅšWIĘTSZA ciÄ™ pokochaÅ‚a, bo sam archanioÅ‚ Gabtiel jej to obwieÅ›ciÅ‚, a ty tu sprzeniewierzasz siÄ™ Jemu samemu i jego naukom. Nie czyÅ„ drugiemu, co tobie nie miÅ‚e. JeÅ›li ktoÅ› ciÄ™ w jeden policzek, ty nadstaw mu drugi. OczywiÅ›cie do walniÄ™cia!. Ale, że jesteÅ› b. poetycki ( „tysiÄ…cgÅ‚owa hydra zapchana strawÄ… spod okrÄ…gÅ‚ego stolu zÅ‚agodnieje, a jej potomstwo zapomni skÄ…D SIĘ WZIĘŁY srebra na stole.”) no to powodzenia.Tylu gÅ‚upków dookoÅ‚a…

 41. Mr Jain: Sir as I had mentioned in the post, applicants may want multiple claim sets for many reasons-including litigation/licensing.If one set is found "invalid", then the entire file history of that application suffers including continuations/divisionals/continuations-in-part. It may happen that the claims may be found to be valid and not infringed. It is then, that the other claim set may be asserted. Usually, the patentee does her homework in this regard (which claim set to assert) before approaching litigation or licensing negotiations.

 42. “Out popped the mondoweiss tee – a beautiful garment by the way.”It is indeed, but it needs to come in big/tall sizes, as well.And while we’re talking about the T-shirt, why doesn’t “Mondoweiss” have a “dot net” after it?

 43. Earlier this summer I heard Lars Vilks, the artist behind the mohammeddogs on local tv also taking a pc stance towards islam. I don’t remember his words exactly but it was definetively pc.

 44. This is so so true and on point! Thanks for sharing this with the World! It’s very much needed. My people perish for lack of knowledge! and it’s time for us to get educated on this relationship thing and do it God’s way. FRIENDSHIP is so important to have when embarking on new relationships. Keep doing what your doing.

 45. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 46. very interesting stuff here and just what i wanted. I was actually working on a project related to Irish laws when I stumbled upon this site. Keep updating. I will come back for more information. Thank you.

 47. Gotta back you up man. Had this done on my inspire and I’m really really happy with it. Chris hung in there with me until 3am on a Friday night because my dinosaur computer took forever to download the files. The options you have after rooting your phone are well worth the money. Chris did an awesome job.

 48. “Flame exploits vulnerabilities in the Windows operating system.”I have read things which lead me to believe that the CIA supported Microsoft when it started out because they allowed a trap door in their software for clandestine access. The full extent of covert machinations is likely high. I suspect that “Flame” is a collaborative venture. Third World countries would be well advised to avoid Windows and develop their own. Israel has a long history of intellectual thievery and cyber crime and is not to be trusted. Ever.

 49. Información Bitacoras.com…Valora en Bitacoras.com: La semana pasada publiqué el primero de una serie de artículos en los que profesionales del social media y bloggers expertos comparten con nosotros las herramientas que utilizan día a día. Si no lo leíste te recomiendo q……

 50. I've never been much interested in squid (and both chinese squid dishes and calimari taste and feel like they're from the goodyear plant to me), so I'm rather surprised by this score.China mobile phones wholesale and manufacturers, Find cheap mobile phones, and discount deals on the latest mobile phones, and Derect Buy it online from

 51. dit :I liked up to you’ll receive performed proper here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an edginess over that you would like be turning in the following. ill definitely come further formerly again as precisely the similar nearly a lot ceaselessly inside case you defend this increase.

 52. Syd, The only squirrel that I see here is you, lol. Firepigette was right: You are a liar and a slanderer. Criollo my ass! I bet that you “voted” at 900 Convention Center Drive. Tú piensas que te voy a dar cuerda? No, mija, vete pa’ Sydney.

 53. Stores, whether to the actual sites or online stores probably not many at the time of Christmas shopping in full swing. This means that right now, with cheap UGG boots can be hard to find. In a few weeks, especially if the stores are not reaching their sales quotas, then more and more and offer incentives for consumers to see the move to open up their wallets and spend money.

 54. Well it would certainly be good for American businesses that are having a hard time competing in an international market because they are saddled with employer provided health insurance costs.I think that the only innovation the present system is promoting is HMOs and Insurance Companies being innovative in ways to deny coverage to increase profits.

 55. A beautifully written — and sensible — post. I always feel very sad at the end of summer because the growing season is ending. Autumn is always my clean up time — but your reminder to plan and plant in fall is very nice reminder that I an still enjoy the soil. Enjoy the day.

 56. Why is she creating a false equivalence between STEM careers and blue-collar workers? This post is so poorly laid out that I’m having a hard time getting what her point was. STEM careers are scary because bad smells and heavy lifting?

 57. Japan cannot defend herself on her home islands. It is a peaceful document, not a pacifist one. To not make war means, I do believe, that Japan shall never aggressively make war outside of her national boundaries. In fact Japan has a very powerful home defense force fully capable of defending the home islands. Behind the scenes the U.S. and Japanese governments are maneuvering to make Article Nine obsolete so Japan will have a military presence beyond her borders. Fear is the motivating force and in today's nuclear world fear is a prescription for global suicide.

 58. De apariencia, divinas. En mi opinión probablemente hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero en todo caso, me parecen buenísimas, y menuda cantidad, tendras paciencias para todo un regimiento con esas doscientas unidades.un beso

 59. Pessoal, realmente foi lamentavel o que aconteceu no referido programa. Poreeeeemmmm informo a voces que conheço varias pessoas que estao interessadas em conhecer o zouk e fiquei muito mais feliz com isso. Acho q essa gafe pode e deve ser vista de outra forma. A dança é maravilhosa e tem gente por ai babando de vontade de aprender. Super bj.

 60. SÃ¥ skjønn han er…sikkert glad i skibakken….jeg synes det er koselig Ã¥ være nedsnødd…da er det liksom lov til Ã¥ gÃ¥ i hi og kose seg glugg i hel med filmer og bøker…Det var IKKE sÃ¥ koselig Ã¥ kjøre i 20 km pÃ¥ motorveien i dag(helt sant)…turen til jobb tok 50 min….selv om det er en tur pÃ¥ 20min utenfor trafikkrush….Kjempesøtt bilde, elsker blÃ¥tt og hvitt!Ha en fin dag i morgen!! Kos deg med familien og vofsen, klem,M

 61. I have read naked and all in, in just half of the day…It was soooooo good!!Totally in love with Ethan Blackstone!!!And i sooo love simba… He is so funny!!I love POV at the end..But then who is that unknown human being??Paranormal 4?? Hehehe…Cant wait for the third installment of the book…

 62. I had the same problem with my K75. I will try to make a survey to find out how common spline and clutch problem are with BMW MC’s. If you want to participate please contact me on regardless of whether you experience any problem or not, and I will mail you some questions.Remember that every vendor denies any problem as long as possible until a magazine or TV programs bring up the issue.

 63. Don’t get me wrong the media exposure from the first Ghosthunt was great for the building,And I assume some of the ticket $ will go to the CTRC but to pay $250 to have these TAPS moron’s tell you a mouse fart was someone trying to contact us from beyond is a bunch of Bull! Maybe someone will run into Casper!

 64. noviembre 19, 2012 a las 4:00 pmquisiera saber si no pueden hacer un parche en el que añadan todas las ligas que estan en el pestricolor, así solo tendrían que añadir los datos que ya crearon los que hicieron ese parche y poner esas ligas como opciones disponibles para elegir así como lo está la liga argentina Responder

 65. Hello!I am looking for a software exclusively for algorithmic music manipulation and composition (not audio synthesis and not in realtime).I can’t code but I am ready to learn.I have installed so far:AC ToolboxSuperColliderCalmus XXPureDataImpromptuCommonMusic/GraceSymbolicComposer (demo)Max/MSP (demo)PWGLOpenMusicAll this makes really confusion.Do you have any suggestion?Which of these are the real algorithmic software for making melodies, structures, harmonic progressions, scales etc… Which is easy to learn, which is the most powerful? I need the result in form of notes (MIDI, score or so).Any comment and directions are welcome! Thank you.

 66. I'm being honest when I say I'm a lil bit surprised when I see how much people appreciate music from my people despite not understanding our language. The music is "sweet" but it's pure bliss to understand and sing along. Obey especially was well known for the philosophical content of his music.

 67. Ãœbrigens tut es ganz gut, mal die Inhalte dieser Webpräsenz mit denen der BüSo zu vergleichen, denn da gibt es tatsächlich Ideen und Konzepte, um die Krise zu lösen und NRW nicht zu “stabilisieren” (was mehr danach klingt, ein Unfallopfer vor dem Tod zu bewahren), sondern zu entwickeln und aufzubauen.

 68. Dear Adam,Thank you for taking the time to share your thoughts. We really appreciate it.Our board has handled this situation in the way they determined was best, and we’re moving forward with our work to end marijuana prohibition. We’d be sorry to lose your support and hope that you’ll consider returning to us at some point in the future.Sincerely,Leah Harris, Assistant Manager of Events, Grants, and OutreachMarijuana Policy Project236 Massachusetts Ave. NE, Suite 400, Washington, DC 20002202-462-5747, ext *2020 (phone), 202-552-0969 (fax)

 69. I am looking for Exotic Car Owners because most owners want a personal transporter for their private collection. This is the service I provide. I can transport a single car or your whole collection at once. I can also store your vehicles short and long term. Check out LGMSports.com or call me and we can start this off right. I’m Mark 714-620-5472

 70. Hi There! We are looking for some people that might be interested in from working their home on a full-time basis. If you want to earn $200 a day, and you don’t mind developing some short opinions up, this is the perfect opportunity for you! Simply click the link here NOW!

 71. Pingback: Google
 72. Pingback: Google
 73. Pingback: cheap womens bags
 74. Pingback: kona coffee
 75. Pingback: best kona coffee
 76. Pingback: coffee of kona
 77. Pingback: Fix Credit Score
 78. Pingback: Recommended Site
 79. Pingback: hawaii kona coffee
 80. Pingback: gold kona
 81. Pingback: Sex Toy Review
 82. Pingback: workfromhomejobs
 83. Pingback: WasteEquip
 84. Pingback: you could try here
 85. Pingback: 美国学校开除
 86. Pingback: toys for couples
 87. Pingback: clit sex toy
 88. Pingback: Rabbit Sex Toy
 89. Pingback: best sex swing
 90. Pingback: Narcando
 91. Pingback: webcam models
 92. Pingback: anal beginner
 93. Pingback: love balls review
 94. Pingback: prostate massager
 95. Pingback: CBN wheels
 96. Pingback: Cash For Trucks
 97. Pingback: toronto jobs
 98. Pingback: chat gratis
 99. Pingback: sex toys
 100. Pingback: g-spot vibrator
 101. Pingback: best chat app
 102. Pingback: 롤대리
 103. Pingback: Cutting Carpet
 104. Pingback: car wrecker
 105. Pingback: sex toys
 106. Pingback: lingerie
 107. Pingback: water based lube
 108. Pingback: silicone butt plug
 109. Pingback: copiadoras a color
 110. Pingback: pleasure kit
 111. Pingback: senior dating
 112. Pingback: toe rings
 113. Pingback: auto parts suzuki
 114. Pingback: Cock Rings
 115. Pingback: sexdoll
 116. Pingback: white morkie dog
 117. Pingback: International 4300
 118. Pingback: DISCO HIRE
 119. Pingback: vibra cup review
 120. Pingback: male masturbater
 121. Pingback: jaw bone
 122. Pingback: Computer repair
 123. Pingback: 스포츠닥터스
 124. Pingback: 스포츠닥터스
 125. Pingback: buy kona
 126. Pingback: The Rabbit Toy
 127. Pingback: Concrete services
 128. Pingback: Moroccan rug
 129. Pingback: buy sex doll
 130. Pingback: free tech forum
 131. Pingback: CEO Terbaik 2017
 132. Pingback: young beagle
 133. Pingback: little dogs
 134. Pingback: pdr training
 135. Pingback: g-spot vibrator
 136. Pingback: thruster vibrator
 137. Pingback: bullet cock ring
 138. Pingback: SAI
 139. Pingback: malayalam movies
 140. Pingback: PHP Music Store
 141. Pingback: Hallelujah
 142. Pingback: domain names
 143. Pingback: amada edm filter
 144. Pingback: cattery
 145. Pingback: dabs
 146. Pingback: sex
 147. Pingback: Vibrator
 148. Pingback: app for pc
 149. Pingback: Boudoiur
 150. Pingback: bullet
 151. Pingback: kerala
 152. Pingback: best vibrator
 153. Pingback: strap on dildo
 154. Pingback: miniclip games
 155. Pingback: adult sex toy
 156. Pingback: Engine
 157. Pingback: Chaga Pilz
 158. Pingback: Sell Your Products
 159. Pingback: air jordan
 160. Pingback: Goodman
 161. Pingback: strap on dildo
 162. Pingback: 100% pure mulvadi
 163. Pingback: mulvadi pure kona
 164. Pingback: 木瓜
 165. Pingback: vibrator
 166. Pingback: infidelity signs
 167. Pingback: anal plug
 168. Pingback: Buy installs
 169. Pingback: machu picchu
 170. Pingback: peru travel
 171. Pingback: adamandeve.com
 172. Pingback: cash loans
 173. Pingback: low carb diet plan
 174. Pingback: Male Masturbators
 175. Pingback: dildo
 176. Pingback: swan wand
 177. Pingback: male vacuum pump
 178. Pingback: Waterproof Vibe
 179. Pingback: adult sex toy
 180. Pingback: szybka pozyczka
 181. Pingback: sex therapy
 182. Pingback: designer
 183. Pingback: e liquid
 184. Pingback: Search Engine
 185. Pingback: Best PS4 Headset
 186. Pingback: camere spion
 187. Pingback: best smm panel
 188. Pingback: Cheryl Barnes
 189. Pingback: wet wabbit video
 190. Pingback: adamandeve.com
 191. Pingback: butt plug review
 192. Pingback: best glass dildo
 193. Pingback: Cheap Phentermine
 194. Pingback: erotica
 195. Pingback: sd card recovery
 196. Pingback: Brittany Simon
 197. Pingback: Freshest food
 198. Pingback: Bonuses
 199. Pingback: led grocery light
 200. Pingback: j&k travel guide
 201. Pingback: eat travel chat
 202. Pingback: 福井脱毛
 203. Pingback: 福井脱毛
 204. Pingback: China Import Agent
 205. Pingback: fashionmia
 206. Pingback: fashion week day 7
 207. Pingback: useful content
 208. Pingback: 韓劇 誘惑dvd
 209. I actually wanted to write a remark in order to express gratitude to you for some of the splendid tips and hints you are giving on this website. My extended internet look up has at the end of the day been honored with reliable information to go over with my family. I ‘d assert that we readers actually are very much lucky to be in a great community with so many wonderful individuals with very beneficial tips and hints. I feel extremely privileged to have seen your web pages and look forward to plenty of more amazing minutes reading here. Thank you once again for a lot of things.

 210. Pingback: best kona
 211. Pingback: evanston
 212. Pingback: server
 213. Pingback: Permits
 214. Pingback: home youtube movie
 215. Pingback: dirty talk
 216. Pingback: Tablet repair
 217. Pingback: Sprinklers
 218. A fascinating discussion is worth comment. I think that you should publish more about
  this issue, it may not be a taboo subject but typically people do not discuss these issues.
  To the next! Best wishes!!

 219. Pingback: Cash for my home
 220. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to
  seeking more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

Reacties zijn gesloten.