Dag 6 Hematologie

Dag-/nacht ritme

Dolf heeft goed geslapen, dankzij de slaapmedicatie. Op de dag is hij steeds langer achter elkaar wakker.

Sonde/keelpijn

Vandaag is de sondeslang verplaatst naar het andere neusgat. Dit is onder narcose gebeurd. De pijn in de keel kon niet onderdrukt worden met pijnstillers, daarom was dit de beste oplossing. De drukplek in de keel wordt nu niet meer door de sondeslang geraakt, waardoor de pijn bijna helemaal over is.

Spierpijnen

Tja, na training volgt spierpijn… Dolf heeft hier goed last van. Vandaag heeft hij weer het staan geoefend en is met de sta-lift in de stoel geholpen. Vooral zijn benen en zijn rug doen erg zeer. Je ziet wel enige vooruitgang: hij kan zich nu zelf op zijn zij draaien, kan zelf de tv aanzetten en bedienen.

Bloedwaardes

Gisteren was er weer een bloedtransfusie nodig, de rode bloedlichaampjes waren gedaald naar 4,3. De opbrengst van de 2 zakken bloed was prima, ruim 1 punt.