UMCU Dag 9 Verpleegafdeling

GOED NIEUWS:  Geen longontsteking!!!!!!!!!

Dolf is nog steeds erg moe: HB (rode bloedlichaampjes)  is 5,9. Kan eigenlijk niet de oorzaak van de ernstige vermoeidheid zijn.  Maandag komt de hematoloog weer langs om het e.e.a. te bespreken. De stamceltransplantatie wordt, zoals  het er nu uitziet, waarschijnlijk uitgesteld tot na de zomer (eventueel tussendoor bloedtransfusies). Eerst aansterken. Dolf zal niet vanuit het UMCU naar huis kunnen komen, maar eerst nog naar een verpleegtehuis overgeplaatst worden. 

Zijn andere bovenbeen wordt na het weekend van het folie ontdaan. De schaafwonden zien er goed uit.
De plastisch chirurg is tevreden over de wonden.

Ook is de katheter verwijderd. 

Eten gaat nog niet zo goed. Slikken blijft moeilijk.

22.00 uur: Dolf was redelijk fit in de avond. Veel gepraat, ook weer grapjes gemaakt.

2 gedachten over “UMCU Dag 9 Verpleegafdeling

  1. Met positieve berichten het weekend in.
    Allen een heel goed weekend gewenst en Dolf, rustig stapje voor stapje toewerken naar het volgende grote doel.

  2. Super, geen longontsteking. En het hb ook nog stabiel, dat zijn toch tekenen dat je lijf sterker word joh!! Die hele erge vermoeidheid zal denk ik ook een beetje kunnen komen aan het niet gewent zijn aan zo ziek zijn. Eum beetje moeilijk uit te leggen maar je kent me en als je even nadenkt snap je misschien wel een beetje wat ik bedoel. Beetje balen dat hij door gaat naar een verpleeghuis maar aan de andere kant is het natuurlijk wel nodig want daar kan je weer op kracht komen en hebben ze meer tijd en middelen om je weer op krachten te krijgen.
    Het viel me trouwens vannacht op dat ik elke nacht kijk of je [Marjolein natuurlijk] al iets over Dolf hebt geschreven 🙂
    Liefs en een dikke knuffel van mij

Reacties zijn gesloten.