Nog geen bezoek!

Op de verpleegafdeling is bezoek mogelijk tussen 15.00 en 20.00 uur. Toen Dolf dat hoorde, verzuchtte hij, dat hij hoopte niet nog meer visite te krijgen. 

Het is nog steeds bijna alleen familie die langs komt. En zelfs dat is Dolf al te vermoeiend. Hij heeft zijn energie zelf veel te hard nodig! Hij geeft zelf aan, of hij bezoek aan kan. Afgelopen woensdag is zelfs de familie afgebeld, omdat hij geen energie meer had. Dan is zelfs een aanwezig familielid dat niets zegt, te veel.

Sorry, voorlopig geen bezoek, dat is het verzoek van Dolf.

158 gedachten over “Nog geen bezoek!

 1. Kan me helemaal voorstellen dat hij geen bezoek wil. Zo wie zo op een verpleegafdeling liggen zal hem al meer energie kosten omdat andere daar natuurlijk wel al die uren bezoek mogen ontvangen. Dat zal nog wel een weekje duren voordat hij daar een beetje aan gewent is en zich op z'n gemak kan voelen op de gewone afdeling.
  Wel super natuurlijk dat hij lichmamelijk al zover is dat ze aannemen dat hij daar heen kon verhuizen al geloof ik gelijk dat de verhuizing daarheen hem al al zijn enegie heeft gekost.

  Ondanks dat het voor hem erg vermoeiend is en nog een poosje zal blijven is het voor jou en jullie denk ik wel een geruststelling dat hij op een gewone afdeling ligt, geeft toch wat meer vertrouwen lijkt me.
  Ik hoop dat hij goed heeft gereageerd op het stopzetten van de morfine.

  Dikke knuffel voor jullie alle 4tjes
  en liefs van mij en ons

Reacties zijn gesloten.