Even een terugblik op afgelopen dagen

Het is een verschrikkelijk spannende week geweest. 2x is de familie opgeroepen, omdat er sprake was van een levensbedreigende situatie. Ook was het afwachten of de nieren de lage bloeddruk wel aan zouden kunnen.Volgens de arts en de verpleegkundige is er sprake van een klein wonder 🙂

Gelukkig had Dolf, ondanks zijn Myelofibrose, een goede conditie en heel gezonde organen. Zijn levensstijl heeft zeker meegeholpen om hem door deze panieksituatie heen te trekken.

Op het moment hangt er een foto van hem met zijn normale (formaat) gezicht in zijn kamer. Gisteren vroeg namelijk een verpleegkundige of zijn gezicht al een beetje de normale vorm begon te krijgen. Marjolein kon nog maar net haar lachen inhouden.. Op dit moment is de zwelling van zijn gezicht ongeveer de helft van hoe deze van de week was.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor het medeleven en de aangeboden hulp. We hebben al wel wat “hulptroepen” ingeschakeld. Wees gerust, als we iemand nodig hebben, laten we het echt weten!