Daaag 2011, welkom 2012!

Iedereen die dit blog leest wens ik, ook namens mijn gezin,  een heel gezond en plezierig 2012 toe. Een ervaring rijker wil ik toch wel even benadrukken dat gezondheid niet zo vanzelfsprekend is. Voor mij is een van de spannendste jaren uit mijn 52 jarig leven begonnen.

Samen met mijn dochter, tegen mijn principes in, overdreven veel vuurwerk gekocht om het oude jaar waarin ik te horen kreeg dat ik ziek ben, weg te knallen. Gewoon symbolisch met een paar goede knallen achter ons gelaten.

De jaarwisseling verder goed doorstaan. Oudejaarsdag gestart met het kopen van heerlijke oliebollen, gebakken door het mannenkoor Zanglust (inderdaad oa van de kerstzang). Voor oudjaar wordt een hele productielijn opgebouwd waar ze in een paar dagen 35.000 bollen bakken. Kijk maar eens hier.

In de middag nog even op bed gelegen om bij te slapen, daarna gezellig in de buurt en thuis oudejaarsavond gevierd. Met de jaarwisseling de kurken extra hard laten knallen (Thks voor de champagne!)

Die nacht en de dagen erna met heel veel mensen en familie afgesproken dat we over een jaar op dezelfde plaats weer nieuwjaarswensen uit zullen wisselen. Zal me er aan houden ;-), ik hoop dat zij dit ook doen.
Zoals iedereen ben ik met de feestdagen behoorlijk afgeweken van mijn nieuwe dagelijkse ritme waarin ik me ’s ochtends op de bank bevind. Vandaag, 2 januari,  beetje ingehaald 😉

Nog 1,5 week (vrijdag de 13e) tot de volgende controle in het UMCU. Zou ik voor die tijd gebeld worden dat er een donor is en dat de datum van transplantatie is bepaald?

112 gedachten over “Daaag 2011, welkom 2012!

 1. Hoi Dolf,

  Goed om te horen dat je goede dagen hebt gehad met iedereen. Ik lees je blog en leef met je mee, ik hoop dat ze snel een donor voor je gevonden hebben en je deze heftige tijd achter je kan laten.
  Een gelukkig en gezond 2012 voor jullie hele gezin.
  Groeten Sjoerd

 2. Hoi Dolf,

  ik was blij verrast toen ik afgelopen maandag je stem weer hoorde, heb hierna samen met Joke aandachtig je blog doorgelezen, wat goed en duidelijk heb je alles verwoord zeg! Ik hoop dat je dit document over een tijd nog eens terug kunt lezen terwijl je weer zo gezond bent als een vis. heel veel sterkte de komende tijd met alle therapieen die je moet ondergaan.
  Groet, Cees van de Poppe

 3. Hoi Dolf, Marjolein en de kinderen,
  Allereerst ook de beste wensen voor 2012; een jaar dat begint met spanning en vooruitkijken naar dat ene moment… Hopelijk worden jullie niet te lang in spanning gehouden en komt er snel bericht over een donor.
  Dus ik wens jullie ook een verwachtingsvol jaar en hopelijk kunnen we het dan gezond afsluiten naar 2013 toe.
  Sterkte en succes gewenst,
  Ingeborg en de familie

 4. Ha Dolf,

  Wat heerlijk dat je kleinzoon er ook bij was met de Kerstdagen! Wat kan het leven toch wonderlijk lopen. Inderdaad, we wensen elkaar allemaal een gezond 2012, maar hebben geen idee hoeveel impact zoveel kleine woorden kunnen hebben.Maar dat geldt natuurlijk voor veel zaken; we weten pas hoe waardevol het is, als het er niet meer (volledig) is.
  Ik hoop van harte dat er op korte termijn een donor gevonden is en dat je kunt gaan werken aan je toekomst. Dat past bij je: pragmatisch en oppakken.
  Dolf, sterkte met wachten en rusten en misschien binnenkort tot ziens?!
  Groetjes, Arianne

Reacties zijn gesloten.